Търговия на едро

Фирма Бултрейд 2002 предлага продажба и/или транспорт на маркирани горива с намален акциз. Агенция Митници има специални изисквания за спедицията на тези горива, нашата цистерна е оборудвана с GPS устройство и акселорометрични датчици на брояча и всички люкове. Цистерната покрива изискванията на Агенция Митници. По желание на клиента, има възможност да извършим и само транспорт на маркирани горива.
Бултрейд 2002 ООД дистрибуция на горива.

Цени на едро

Динамичните промени на пазара на горивата не дават възможност да ви предоставим точна цена за търговия на едро на големи количества. Ценообразуването зависи от количеството потребление, срока на плащане и други променливи. Моля свържете се с Нас за да направим оферта специално за Вас, с условията които ще задоволят вашите изисквания.

БУЛТРЕЙД 2002 ООД има богат опит в търговията на горива, датиращ от 2002 г. Фирмата е основен представител на пазара на горива във гр. Варна и източна България. От 2004 г. фирмата е започва да се занимава с търговия на дребно и реализира две бензиностанции в гр. Каварна и гр. Тутракан. В течение на времето БУЛТРЕЙД 2002 ООД създава верига от бензиностанции с доказано добро обслужване и качествени горива на достъпни цени. В момента нашите обекти са в гр.Варна, гр.Каварна, гр.Тутракан, село Невша и гр. Омуртаг.

През последните години фирмата фокусира своeто развитие върху изграждането на нови бензиностанции. Политиката на дружеството е бензиностанциите от веригата да са удобни за ВАС, с коректно обслужване и качествени горива. Всички обекти предлагат следните услуги:
– моторни масла и автоаксесоари
– Кафе автомат и безалкохолни напитки
– Мини маркет
– Плащане с дебитни или кредитни карти
– издаване на карти с отстъпки

Главен приоритет на фирмата е доставката на висококачествени горива, щадящи двигателя, осигуряват голям пробег и дълъг живот на автомобила.

Основни клиенти на фирмата са: транспортни фирми, земеделски кооперации, бюджетни предприятия, хотели, малки и средни предприятия, търговски фирми и автосервизи.

БУЛТРЕЙД 2002 ООД притежава квалифициран и професионално подготвен търговски и логистичен екип, който организира дистрибуцията и продажбите на светли горива и газ на територията на цялата страна.